Underholdning til privat event

underholdning privat eventTrenger du underholdning til privat event? Magiske kvelder leverer uforglemmelig underholdning til både gjester og arrangør. Latter, forbauselse og undring letter på stemningen og binder gjestene dine sammen.

God underholdning blir ikke bare samtaleemnet på eventet – det blir snakket om i årevis.  

Uansett hva slags event du skal arrangere: Jubileum, bursdag, bryllup, familiearrangement, reunion, eller annen markering – så lager vi en løsning som passer perfekt for deg og dine gjester.

Hvorfor velge en av våre tryllekunstnere som underholdning til privat event

underholdning privat event

  • Tryllekunst er mer universalt enn annen underholdning: De aller fleste kan la seg forbløffe av en dyktig tryllekunstner.
  • En dyktig tryllekunstner kan skape god stemning og binde gjestene sammen.
  • Du kan velge blant noen av landets fremste tryllekunstnere.
  • Hva med å forbløffe gjestene med tankelesning, «umulige» utbryterstunts eller illusjoner som gjør at du tviler på sansene?

Vi tror ikke på lettvinte løsninger. For å gi deg og dine gjester den beste opplevelsen skreddersyr vi et opplegg som passer perfekt til ditt arrangement.

Tryllekunstneren trenger ikke å stå på en scene med svevende damer eller sage gjestene i to (med mindre du ønsker det). Kanskje tryllekunstneren heller skal vandre blant gjestene og lette på stemningen med nærtrylling eller tankelesning? Eller kanskje du trenger en konferansier som tilfeldigvis tryller frem jubilanten? Mulighetene er mange. Ta kontakt med oss så finner ut hvordan vi sammen kan skape en unik og magisk kveld!

Les mer om hvorfor du bør leie en tryllekunstner til ditt event her.

Hvorfor velge Magiske Kvelder

underholdning til privat event

Vårt mål er å skape magiske kvelder som blir snakket om i årevis. Våre kunder forteller oss at vi lykkes med dette: Det er alltid hyggelig å høre at arrangør er fornøyd. Og minst like hyggelig er det når arrangøren forteller om de positive tilbakemeldingene fra gjestene!

For å få til dette har vi samlet noen av landets fremste tryllekunstnere som er gode på forskjellige områder. Vi spesialtilpasser hvert eneste show og samarbeider tett med tryllekunstner og arrangør.

Les mer om hva kundene våre sier om oss her.

Hva koster det å leie en tryllekunstner til private events?

Vi har opplegg som passer for de fleste budsjetter. Prisen ligger på 8.000,- – 35.000,- avhengig av hva du ønsker deg.

Hva må jeg tenke på før jeg booker en tryllekunstner til mitt event?

Mange lurer på hvor mye «sceneplass» en tryllekunstner trenger, hva slags utstyr tryllekunstneren trenger, hvor lenge et show varer, og hva slags type trylling som passer for deres event. Legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under, så hjelper vi deg (helt uforpliktende!) å finne en løsning som kan passe for deg!

Hvor i landet kan jeg booke en tryllekunstner til mitt arrangement?

Vi tilbyr tryllekunstnere over hele landet.

De fleste showene foregår i Oslo, Trondheim og Bergen.

Les mer om å booke tryllekunstner i Oslo her.

Les mer om å booke tryllekunstner i Trondheim her.

Les mer om å booke tryllekunstner i Bergen her.

Fyll gjerne ut skjema under dersom du har spørsmål, ønsker mer informasjon eller vil booke en tryllekunstner.