Underholdning til julebord

Underholdning til julebord

Trenger du underholdning til julebord? Her får du mange tips som sikrer deg og gjestene en magisk kveld.

Julebordet gir de ansatte mulighet til å bli bedre kjent i avslappende omgivelser. God underholdning letter på stemningen og gir de ansatte en minnerik opplevelse.

Det kan være vanskelig å finne underholdning som passer for både gjester, lokale, arrangement og budsjett. Magiske Kvelder hjelper deg å skape minnerike kvelder innenfor de fleste budsjetter.

Tips for å kvalitetssikre underholdning til julebordet

underholdning til firmafest

  • Velg en underholder som har gode referanser: Med gode referanser er det lettere å vite hva du får for pengene. Gode referanser inneholder gjerne litt informasjon om hva artisten gjorde og hvordan gjestene opplevde underholdningen. Se gjerne hva kundene våre sier om oss her.
  • Undersøk hva underholderen trenger av plass og utstyr: Noen artister har behov for utstyr eller større sceneplass. Pass på at du spør om dette før du booker en artist. Velger du Magiske Kvelder sørger vi for utstyr og undersøker hva vi kan få til med plassen du har til rådighet.
  • Sjekk hva som inngår i prisen: Må du i tillegg dekke reiseutgifter? Eller sørge for mat og drikke til underholderen? Kanskje du til og med dekke utgifter til hotell og opphold? Husk å spørre eller lese nøye gjennom kontrakten!
  • Skal du friste gjestene med underholdningen for å styrke oppmøte, eller gi gjestene dine en uforglemmelig kveld med overraskende underholdning? Begge deler kan anbefales – det kommer helt an på hva du vil oppnå.

Hvorfor velge en tryllekunstner som underholdning til julebord

Booke en tryllekunstner

De aller fleste kan la seg forbause og begeistre av en dyktig tryllekunstner: Tryllekunst er mer universalt enn annen underholdning. Folk har forskjellig musikksmak. Noen liker å danse. Andre kan ikke fordra å bli dratt ut på dansegulvet. Og ingenting er verre enn å ha leid inn en komiker som ikke traff humoren til de ansatte.

Vi skreddersyr en løsning som passer for deg: Tryllekunstneren kan trylle ved bordene, på en scene eller være konferansier. Vi finner på noe sammen med deg som passer for ditt arrangement.

Det finnes mange variasjoner å velge i: Når man tenker på tryllekunst, tenker man ofte på damer som blir sagd i to eller morsomme korttriks. Men våre tryllekunstnere kan også lese tankene til dine gjester, gjennomføre farlige og «umulige utbryterstunts eller skape illusjoner som gjør at du tviler på sansene dine.

Les mer om hvorfor du bør booke en tryllekunstner til ditt arrangement her.

Underholdning til julebord for de fleste budsjetter

Men hva koster det egentlig å leie inn en tryllekunstner som underholdning til julebord?

Vi kan hjelpe deg å finne en løsning som passer til ditt budsjett. Vanligvis ligger prisen mellom 8.000,- og 35.000,- avhengig av hva du ønsker.

Vi tilbyr tryllekunstnere over hele landet.

De fleste showene foregår i Oslo, Trondheim og Bergen.

Les mer om å booke tryllekunstner i Oslo her.

Les mer om å booke tryllekunstner i Trondheim her.

Les mer om å booke tryllekunstner i Bergen her.

Fyll gjerne ut skjema under dersom du har spørsmål, ønsker mer informasjon eller vil booke en tryllekunstner.