Underholdning til bursdag og jubileum

Trenger du underholdning til bursdag eller jubileum? Det kan være vanskelig å finne underholdning som sikrer at alle gjestene (og jubilanten!) morer seg.

For en som ikke liker å danse, kan det fort bli kjedelig når alle de andre gjestene morer seg på dansegulvet – eller å bli dratt med ufrivillig ut på dansegulvet. Eller å sitte i en hyggelig samtale med en annen gjest, og så roper verten at alle må være stille mens han forklarer reglene til en selskapslek.

Det kan passer utmerket for mange – men hvordan velger du underholdning som treffer alle gjestene? Vårt mål er å skape magiske kvelder som blir snakket om i årevis.

5 grunner til å velge en tryllekunstner som underholdning til bursdag

1. Tryllekunst er mer universalt enn annen underholdning

Det kan være vanskelig å finne gode selskapsleker. Ofte går det et «sukk» gjennom publikum når arrangøren forteller at det er på tide med «skostafett» eller «stolleken». Skal du ha musikkinnslag, kan det være vanskelig å finne en sjanger som alle gjestene liker. Dans? Noen elsker det, mens andre kan ikke fordra å bli dratt med ut på dansegulvet. De aller fleste kan derimot la seg forbause og begeistre av en profesjonell tryllekunstner.

2. Løsner på stemningen blant gjestene

Velger du Magiske Kvelder til å stå for underholdningen til bursdagen, blir det ikke vanskelig for gjestene å finne samtaleemne resten av kvelden. Uansett om tryllekunstneren vandrer blant gjestene og imponerer med «nærtrylling» eller har et spektakulært trylleshow med imponerende illusjoner eller utbryterstunt, får både arrangør, gjester og jubilanten en fantastisk opplevelse som blir snakket om i årevis.

3. Gir gjestene dine en opplevelse som de sent vil glemme

Magiske Kvelder skaper ikke bare god stemning. Vi skaper øyeblikk som blir husker og snakket om i årevis etter festen.

4. Magiske Kvelder skreddersyr en løsning for ditt arrangement

Vi tilpasser oss etter deg, jubilanten og gjestene dine. Det gjør ingenting om du ikke har sceneplass eller lys- og lydutstyr. Vi jobber tett sammen med deg og tryllekunstneren for å gi deg en magisk kveld.

5. Moro for både store og små

underholdning til bursdag

Vi har samlet noen av landets fremste tryllekunstnere som passer for enhver anledning.

Booker du tryllekunstner av Magiske kvelder hjelper vi tryllekunstner og arrangør med å tilpasse showet til ditt arrangement. Vi har både tryllekunstnere som har spesialisert seg på underholdning for voksne, men også tryllekunstnere som passer bedre til barne- og familieselskap.

Vi lever av å skape magiske kvelder som blir snakket om i årevis. Les hva våre kunder sier om oss her. 

Pris for å booke tryllekunstner som underholdning til bursdagsfeiring

Pris avhenger av type arrangement, lengde på arrangementet og hvor mye forberedelser som er involvert.

Velger du en av våre tryllekunstnere som underholdning, vil prisen ligge mellom 8 000,- og 35 000,-.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker en nøyaktig pris for ditt arrangement, har spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss!