Book en tryllekunstner i Trondheim

Leter du etter en tryllekunstner i Trondheim? Gi dine gjester et minne for livet! Magiske kvelder har samlet noen av landets fremste tryllekunstnere. Alle våre tryllekunstnere gjør trylleshow i Trondheim.

Se våre tryllekunstnere her eller kontakt oss for å få et tilbud på ditt arrangement.

En tryllekunstner som passer perfekt til ditt arrangement i Trondheim

tryllekunstner i trondheimVårt mål er å gi deg og dine gjester uforglemmelig underholdning som blir snakket om i årevis.

Ved å samle noen av landets fremste tryllekunstnere med unike ferdigheter, kan vi skreddersy et show som garantert forbauser ditt publikum.

Våre tryllekunstnere kan både trylle ved bordene, på scenen eller varme opp gjestene slik at minglingen går som en lek. Tankelesning, nærmagi, store illusjoner, utbryterstunt og humor er noen av våre spesialiteter. Hittil har vi ikke hatt et eneste show uten latter, god stemning og undring.

Våre tryllekunstnere kan både bookes til arrangementer for voksne, barn eller familiearrangementer.

Les hva kundene våre sier om oss her.

tryllekunstner i Trondheim

Pris på tryllekunstner i Trondheim

Prisen på tryllekunstnere i Trondheim avhenger av hva slags tryllekunstner du ønsker å booke og hva slags show tryllekunstneren skal gjøre. Ofte varierer kvaliteten på showet etter pris. Skal du booke en profesjonell tryllekunstner med erfaring i Trondheim må du nok regne med å måtte punge ut mer enn du ville gjort for å leie inn en tryllekunstner til en barnebursdag.

Prisen for en profesjonell tryllekunstner ligger på 8.000 – 35.000,-. Ta kontakt med oss for å få en nøyaktig pris til ditt arrangement.

Lurer du på om en tryllekunstner passer som underholdning for ditt arrangement?

Tryllekunstner i trondheimTryllekunst er mer universalt enn annen underholdning. Folk har forskjellig musikksmak og det er lett at mange faller utenfor når man skal velge underholdning til et arrangement.

De aller fleste lar seg derimot forbløffe og begeistre av en dyktig tryllekunstner. For hvordan kan man la vær å bli fascinert av svevende mennesker, geniale forsvinningsnumre og andre triks som gjør at vi gnir oss i øynene og begynner å tvile på sansene?

Les mer om hvorfor du bør booke en tryllekunstner til ditt arrangement her.

Kontakt oss for et tilbud