Book en tryllekunstner i Oslo

Leter du etter en tryllekunstner i Oslo? Magiske kvelder har samlet noen av landets fremste tryllekunstnere for å gi deg et bredt utvalg som sikrer en magisk kveld. Alle våre tryllekunstnere kan bookes til ditt arrangement i Oslo. Se våre tryllekunstnere her.

 

Hvorfor velge magiske kvelder?

Våre kunder anbefaler oss fordi våre tryllekunstnere lager et show som blir snakket om i årevis etterpå. Velger du oss, sikrer du publikum et lattermildt og forbausende show.

Våre tryllekunstnere, magikere og illusjonister tilpasser showet etter publikum og anledning. Dette sikrer deg og publikum en unik og magisk kveld!

Les mer om hva kundene våre sier om oss her.

Pris på tryllekunstnere i Oslo

 

Prisen på tryllekunstnere i Oslo avhenger av hva slags tryllekunstner du ønsker å booke, og hva slags

show tryllekunstneren skal gjøre. Ofte varierer kvaliteten på showet etter pris. Skal du booke en profesjonell tryllekunstner med erfaring i Oslo må du nok regne med å måtte punge ut mer enn du ville gjort for å leie inn en tryllekunstner til en barnebursdag.

Prisen for en profesjonell tryllekunstner ligger på 8.000 – 35.000,-. Ta kontakt med oss for å få en nøyaktig pris til ditt arrangement.

Trylleshow til arrangement for voksne

Våre tryllekunstnere har spesialisert seg på å underholde under arrangementer for voksne, men passer også dersom det skulle være barn tilstede.

Trylleshow til arrangement for barn

Tryllekunstner Alexander Haugaas har spesialisert seg på trylling til familie- og barneshow. Forbløffende og morsomt for både store og små!

 

Lurer du på om en tryllekunstner passer som underholdning til ditt arrangement?

Tryllekunst er mer universalt en annen underholdning. De aller fleste lar seg forbløffe og begeistre av en tryllekunstner som kan sakene sine. Og hvordan kan man la vær å bli fascinert av svevende mennesker, geniale forsvinningsnumre og andre triks som gjør at vi gnir oss i øynene og begynner å tvile på sansene?

Les mer om hvorfor du bør booke en tryllekunstner til ditt arrangement her.