Book en tryllekunstner i Bergen

Er du på jakt etter en tryllekunstner i Bergen? Magiske kvelder har samlet noen av landets fremste tryllekunstnere har ulike spesialiseringer. Dermed kan vi skreddersy et trylleshow som passer perfekt til ditt arrangement. Alle våre tryllekunstnere gjør trylleshow i Bergen.

Se våre tryllekunstnere her eller kontakt oss for å få et tilbud på ditt arrangement.

En tryllekunstner som passer perfekt til ditt arrangement i Bergen

tryllekunstner i bergen

Vårt mål er gi deg og dine gjester et minne for livet. Det gjør vi ved å tilby et bredt utvalg av tryllekunstnere som er eksperter på ulike områder: Tankelesning, nærmagi, store illusjoner, utbryterstunt, voksent publikum, familieshow, og mye mer.

I tillegg samarbeider vi tett med deg og tryllekunstneren slik at alt passer perfekt til ditt arrangement. Tryllekunstneren kan varme opp gjestene slik at mingling går som en lek, trylle ved bordene, underholde under «dødtid» – eller kanskje være konferansier? Det er opp til deg – men vi hjelper deg å finne ut hvordan underholdningen kan tilpasses ditt arrangement.

Hittil har vi ikke hatt et eneste show uten latter, forundring og god stemning.

Les hva kundene våre sier om oss her.

 

Pris på tryllekunstnere i Bergen

Prisen på tryllekunstnere i Bergen avhenger av hva slags tryllekunstner du ønsker å booke og hva slags show tryllekunstneren skal gjøre. Ofte varierer kvaliteten på showet etter pris.

Skal du booke en profesjonell tryllekunstner med erfaring i Bergen må du nok regne med å betale mer enn du ville gjort for å leie inn en tryllekunstner til en barnebursdag.

Prisen for en profesjonell tryllekunstner ligger på 8.000 – 35.000,-. Ta kontakt med oss for å få en nøyaktig pris til ditt arrangement.

 

Lurer du på om en tryllekunstner passer som underholdning for ditt arrangement?

Tryllekunstner i Bergen

Tryllekunst er mer universalt enn annen underholdning. Mange faller utenfor når man skal velge underholdning til et arrangement: Folk har forskjellig musikksmak og interesser.

De aller fleste lar seg derimot forbløffe og begeistre av en dyktig tryllekunstner. For hvordan kan man la vær å bli fascinert av svevende mennesker, geniale forsvinningsnumre og andre triks som gjør at vi gnir oss i øynene og begynner å tvile på sansene?

Les mer om hvorfor du bør booke en tryllekunstner til ditt arrangement her.

Kontakt oss for et tilbud