VÅRE TJENESTER

Her finner du en oversikt over arrangementer som vi ofte blir booket til. Selv om du ikke finner en tjeneste som beskriver ditt arrangement, kan vi skreddersy en løsning som passer for deg. Ta gjerne kontakt med oss her.

underholdning til firmafest

Trenger du underholdning til julebord? Her får du mange tips som sikrer deg og gjestene en magisk kveld dere sent vil glemme. Vi tilbyr underholdning for de aller fleste budsjetter og tilpasser alt etter ditt arrangement.

Trenger du underholdning til firmafesten? Tenk om firmafesten ble snakket om de neste tjue årene og alle var enige om at underholdningen var fantastisk. Dette er vårt mål – og våre kunder mener at vi lykkes med dette: Å skape magiske kvelder som blir snakket om i årevis.

Er du ute etter underholdning til sommerfesten? Hva kjennetegner god underholdning? Hva må du tenke på når du skal velge underholdning til sommerfesten? Les hvordan du kan skape magiske kvelder som blir snakket om i årevis.

underholdning privat event

UNDERHOLDNING TIL PRIVAT EVENT

Trenger du underholdning til privat event? Magiske kvelder leverer uforglemmelig underholdning til både gjester og arrangør. Latter, forbauselse og undring letter på stemningen og binder gjestene dine sammen.

underholdning til bursdag

UNDERHOLDNING TIL BURSDAG OG JUBILEUM 

Trenger du underholdning til bursdag eller jubileum? Det kan være vanskelig å finne underholdning som sikrer at alle gjestene (og jubilanten!) morer seg. Vi hjelper deg å skape magiske kvelder som blir snakket om i årevis.

Ønsker du å leie en konferansier til et event, konferanse, seminar, kick-off, bryllup eller annet arrangement? Hvorfor ikke velge en profesjonell tryllekunstner som konferansier? Magiske Kvelder skreddersyr et opplegg som passer for deg.

Booke en tryllekunstner

Magiske kvelder har samlet noen av landets fremste tryllekunstnere. Derfor er det lett å velge en tryllekunstner som passer til akkurat ditt arrangement. Magiske Kvelder skreddersyr en løsning som passer for deg og ditt arrangement.

KONTAKT OSS