Når trengs det underholdning til arrangementet?

Hans Grane

Når trengs det underholdning til arrangementet?

Når trengs det underholdning til arrangementet? Hvorfor er underholdning til arrangement viktig? Og når bør du egentlig ha underholdningen? Under middagen? Før alt starter? Disse spørsmålene besvares i dette blogginnlegget.

Hvorfor er underholdning viktig?

Hvorfor er underholdning viktig

God underholdning er minst like viktig som valg av lokale og mat. God underholdning kan være forskjellen på et dødt arrangement der gjestene gikk hjem tidlig, og et fullbooket arrangementet som ble snakket om i årevis.

  • God underholdning løsner på stemningen og gir gjestene noe å snakke om resten av kvelden.
  • God underholdning gjør at gjestene dine assosierer deg, firmaet eller organisasjonen med noe positivt.
  • God underholdning kan fungere som trekkplaster og sørge for godt oppmøte.
  • God underholdning er universal og ivaretar alle gjestene.

Klikk her hvis du vil lese mer om valg av underholdning og hvordan du kan arrangere en vellykket firmafest i denne artikkelen.

Når trengs det underholdning til arrangementet?

Når er det egentlig behov for underholdning? Det kan være vanskelig å finne det perfekte tidspunktet og det vil variere etter type arrangement. I et bryllup kan det for eksempel være mye dødtid mens brudeparet fotograferes. På et arrangement der ingen kjenner hverandre, kan en tryllekunstner løsne på stemningen før alt starter. Her er noen forslag.

Booke en tryllekunstner

Før alt starter: Gi gjestene en pang-start! Mingling og småprat går som en lek etter et godt innslag av underholdning.

Mens gjestene venter på maten: Ventetid er alltid kjedelig. Spesielt når man er sulten og venter på å få maten på bordet. Da er det fint å ha noe som tar oppmerksomheten vekk fra det som er kjedelig!

Etter middag/som hovedattraksjon: Dersom gjestene vet at det er underholdning etter middag eller senere i løpet av arrangementet, gir du de noe å se frem til uten at du tar oppmerksomheten vekk fra underholdningen ved at de egentlig venter på noe annet.

Under annen død-tid: Kanskje du kommer på andre tidspunkter som kommer til å være kjedelige i løpet av kvelden? Her kan det være lurt med noen innslag av underholdning!

Du kan få i pose og sekk…

Magiske Kvelder har lang erfaring med å skreddersy underholdning som blir snakket om i årevis. Våre tryllekunstnere har underholdt til svært mange ulike typer arrangementer, noe som gjør at vi sitter igjen ved verdifull kompetanse på hvordan vi bør gå frem for å gi deg og dine gjester en minnerik kveld.

Ofte trenger man underholdning flere ganger i løpet av en kveld. Våre tryllekunstnere kan for eksempel sette i gang festen med noen triks, føre gjestene gjennom hele kvelden ved å være konferansier, vandre rundt i lokalet og trylle ved bordene og gi gjestene en utrolig avslutning som de tenker lenge på.

De aller fleste kan la seg forbløffe og begeistre av en dyktig tryllekunstner.

Magiske Kvelder hjelper deg med å skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt arrangement – og som ikke forstyrrer eller tar oppmerksomheten vekk fra annet. 

Spør oss gjerne om hvordan vi kan gjøre din kveld magisk!

 

About Post Author

Rose

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *