Vi gjør ditt arrangement

til en magisk kveld!
img

Hva kan du forvente av Magiske Kvelder? 

Magiske Kvelder Artist Management tilbyr noen av norges fremste magikere, tryllekunstnere og illusjonister. Vi har spesialisert oss på tryllekunstnere som evner å underholde i små selskaper så vel som store eventer og festivaler. Vi jobber for å skape Magiske kvelder og hjelpe artistene og arrangør med tilrettelegging og tilpassing av hvert enkelt show.

Magiske Kvelder er mer enn en tilbyder av profesjonelle tryllekunstnere. Vi jobber tett med artistene slik at de utvikler seg, gi det best av seg selv og leverer et kvalitet-show. I samarbeid med hver enkelt artist hjelper vi dem å skape et navn og godt renomme gjennom å være et profesjonelt støtteapparat. Et godt team gjør artistene sikrere i sin utførelse og gir en bedre opplevelse for arrangøren.

Våre artister kan underholde i de fleste sammehenger og tilpasse sine show for anledningen og sitt pubilkum. Vi tror at nøkkelen til en velykket forestilling er god kontakt med pubilkum og en løpende dialog med Managementet. Du kan oppleve våre artister blant annet på dine:

 • Firmafester
 • Julebord
 • Private events
 • Kick off
 • Utdrikkningslag
 • Bursdager
 • Bryllup
 • Messer
 • Stands
 • Pressestunts
 • Konfransier
 • Helaften

Magiske Kvelder

 • Hvem er vi?

  Magiske Kvelder har spesialisert seg på tryllekunstnere og tilbyr i dag noen av norges fremste magikere og illusjonsiter.

 • Dette gjør vi

  Vi tilbyr profesjonell underholdning til små og store arrangmenter for bedrifter og privatpersoner i alle sammenhenger.

 • Vår visjon

  Vi tror at en tett relasjon mellom artistene, kundene og managemenetet skaper kvalitetshow og gode opplevelser for alle.

 • Vårt mål

  Magiske Kvelder ønsker å levere underholding som blir uforglemmelig for publikum og arrangjøren.

Kontakt oss!

Magiske Kvelder AS

Asbjørn Kjellsby

Daglig leder
Magdalena Kowalewska

Magdalena Kowalewska

Key Account Manager

Rose Kristensen

Blogger / SEO-ekspert

Hva sier kundene?

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Tankelesningen på slutten rundlurte oss alle!

Denne opptredenen var et høydepunkt i kvelden vår. Hans var en ekstremt flink showman, både morsom og underholdende. Det kom veldig mye skryt fra publikum i ettertid. Tankelesningen på slutten rundlurte oss alle!

Kine Øren - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Profesjonell underholdning med god kvalitet!

Profesjonell underholdning med god kvalitet! Fin kombinasjon av humor og magi, skaper god stemning!

Heidi Rådahl - Personalsjef - Kingsrød Transport

Dette var en BRAKsuksess!

For ett show og for en entertainer! Absolutt alle storkoste seg, lo og ble overrasket over de vanvittige triksene, hvordan er dette mulig! Det har bare vært skryt og forbauselse når vi pratet sammen etter showet. Dette er virkelig noe vi anbefaler videre, det passer for både unge som eldre, dette er noe alle blir underholdt av!

Cassandra Due - Espira Rå

Trylling som imponerer både store og små!

Veldig hyggelig artist som det var lett å prate med. Humor i showet var ett stort pluss! Veldig gøy at han involverte publikum. Kjempe imponert og takknemlig for underholdningen. Alt i alt kjempe fornøyde og kommer helt klart til å anbefale videre.

Mona Visted - Sande Skole

Likte godt at han inkluderte flere barn i showet

Vi opplevde tryllekunstner Alexander som svært blid og imøtekommende. Han hadde god kontakt med barna under hele showet og fanget helt klart vår oppmerksomhet, store som små. Likte godt at han inkluderte flere barn i showet.

Rom for Flere - Koordinator

Dette ble en fantastisk kveld for alle sammen!

Vi feiret 50 årsdagen til min søster som hadde lyst til å lage fest for store og små. 80 stykker i alderen 2 til 80. Alle ble underholdt og Hans var utrolig flink til å håndtere de alt for ivrige barna som ville stå oppå hans men han utførte triks. Imponerende er vel rette ordet. Dette ble en fantastisk kveld for alle sammen og Hans var en stor bidragsytertil kvelden.

Kristin Vanni - Arrangør av 50 årsdag

Feiret 40 års dagen til min mann. Christian er en veldig flink performer! Festen ble helt magisk! Mange av gjestene fikk være med på showet, ingen syntes det var ubehagelig men bare kjempe gøy. Tusen takk for en veldig fin opplevelse! Anbefales på det sterkeste!

Christina Le Bozec - Organiserte 40 års dag

I would definitely recommend Christian and would certainly book him again.

We booked Christian for entertainment at our department Christmas party. There was an audience of approx. 60 people. Christian is a talented illusionist but not only that he is a showman too. He really entertained us. Our managers held speeches before his show and he managed to pick up on the key messages related to our company, names of people and could read the characters in the audience very well and he used this in his show . The result was great entertainment, lots of laughter and lots of wondering how he managed to do what he did. I would definitely recommend Christian and would certainly book him again.

Hannah Rothschild - Executive Assistant - DNV GL Group

Alexander leverte på et veldig høyt nivå!

Vi arrangerte julebord for ca. 45 mennesker og hadde Alexander inne for å gjøre nærtrylling under minglingen før middag. Imponerende tryllekunster og godt humør bidro til å sikre den gode stemningen. Kan anbefales.

Gustav Martinsen - Associate Ferd AS

Davido var helt MAGISK!

Davido var helt MAGISK! Så morsomt å få besøk av ham på vårt julebord, og det slo virkelig an. Kan varmt anbefales!

Marita Sivertsen - PowerOffice AS

Et magisk øyeblikk for alle!

Lord Christian underholdt fra første stund og hadde god kontakt med sitt publikum både hva gjaldt involvering i showet samt kommunikasjon underveis. Et spektakulært show som vi vil huske i lang tid! Tusen takk!

Kjersti Volldal

Vi var veldig imponert over enkelte av triksene!

Det generelle inntrykket av Hans var klart positivt! Vi var veldig imponert over enkelte av triksene - særlig flere av korttriksene.

Bård Boije - jubileumsarrangør

Takk for et fantastisk show!

Takk for et fantastisk show! Triksene til Alexander tok julebordet vårt til et nytt nivå. Alexander var veldig dyktig, presis, underholdende og kreativ, han imponerte stort! Alt i alt er vi veldig fornøyde, takk for flott underholdning!

Tone Walseng - Powel.no

Ole Skellington var kjempeflink!

Gjestene var meget fornøyd og synes han var både dyktig og morsom.

Vi likte spesiellt godt nærtryllingen og vil absolutt anbefale han videre!

Kari Jessen - Driftsleder Lentus Butikkdrift AS

Veldig moro med en så proff utøver!

Vi var meget fornøyd og imponert over tryllekunstene til Alexander. Alle lo godt! Veldig moro med en så proff utøver!

Anne Hindklev Hamouni - Virksomhet UTE, Oppegård kommune